Media- en PR bureau voor midden- en kleinbedrijven

Media- en PR bureau voor midden- en kleinbedrijven

Denk je dat het inschakelen van Media- en PR bureau heel duur is? Niets is minder waar, het is juist een goed idee!
Naast dat het tijd oplevert, brengt het uiteindelijk meer op dan je denkt. Wij leggen je graag uit waarom.

Advies op maat

Door de verschillende diensten die Lifestyle Media Group biedt, wordt je op maat geadviseerd op het gebied van communicatie, media en middelen. Al onze diensten werken complementair en zijn te combineren naar jouw wensen. Er wordt met vaste tarieven gewerkt waardoor je nooit vast zit aan maandelijkse kosten.

Daarnaast hebben wij samenwerkingen met vele vrouwen- en lifestylebladen, blogs en online platforms. Op deze manier kom je als midden- en kleinbedrijf in contact met potentiële klanten en doelgroepen en kunnen wij jou altijd een advies op maat geven.

Print

Lifestyle Media Group werkt samen met de grootste vrouwen- en lifestylebladen. Omdat een rechtstreekse advertentie in zo’n groot blad vaak onbetaalbaar is voor een midden- en kleinbedrijf, kan een Media- en PR bureau je vaak op een andere manier een plaatsing garanderen. Op een redactionele manier kun je een creatieve vermelding krijgen in een A-klasse magazine samen met andere midden- en kleinbedrijven op een themapagina of kun je kiezen voor een 1/1 pagina. Wij zijn de hele dag bezig met het matchen van de leukste bedrijven en merken met het juiste medium. Dit hoef je dus niet zelf te doen, wij adviseren jou hier graag in.

Online

Ook op online gebied kan Lifestyle Media Group jouw bedrijf of merk promoten door een online magazine of blogger. Zeker in combinatie met sociale media is online helemaal hot. Online banners, win- of kortingsacties, campagnes of product placement. Wij bij Lifestyle Media Group denken graag met je mee en kijken naar waar jouw wensen liggen en jouw doelgroep zich online bevindt.

 

PR

Wij hebben een groot netwerk tot de grootste media van Nederland en België en kunnen inspelen op jouw wensen en behoeften. Je kunt eenvoudig starten met PR door een persbericht te laten schrijven en te versturen naar al onze perscontacten. Dit pakken wij volledig op van A tot Z met een ondersteuning van ervaren mediaprofessionals die met je meedenken. Op deze manier bereik je direct de media die je wil bereiken en wil laten weten dat jij als bedrijf of merk bestaat. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om je als bedrijf of merk te laten zien op onze pers- en beeldbank Your Lifestyle Press. Redacteuren, journalisten, stylisten en bloggers kunnen via een gratis account jouw beelden, productinformatie en/of persbericht gratis downloaden om dit te plaatsen in de media.

Design & Tekst

Een mooie vormgeving is onwijs belangrijk om je bedrijf goed in de markt te zetten. Wij begrijpen dat niet elk midden- en kleinbedrijf deze kennis en expertise in huis heeft. Bij Lifestyle Media Group denken wij graag met je mee om je op maat te adviseren betreft het vormgeven van een nieuwsbrief, het ontwerpen van een (online) magazine, logo’s of een geheel nieuwe huisstijl.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend media advies aan en kijk hoe wij jou kunnen ondersteunen op gebied van print, online, PR en tekst & design.

Laat een reactie achter