Persbericht via een Media- en PR-bureau

Persbericht via een Media- en PR-bureau

Goede PR is voor een bedrijf essentieel wanneer je wilt uitstijgen boven de middenmoot. Wij weten als geen ander dat een beginnend bedrijf niet de kennis en expertise in huis heeft om de meest opvallende persberichten te schrijven. Naast dat dit veel tijd kost, is het goedkoper om het uit te besteden zodat je zeker weet dat je nieuwswaarde brengt. Lees snel verder om te zien wat wij als Media- en PR-bureau voor jou kunnen betekenen.

Professionele redacteuren

Onze redacteuren verplaatsen zich in de journalisten die het persbericht onder de ogen krijgen. Tijdens een kort interview met de klant bespreken zij o.a. de nieuwswaarde van het bericht, waarom het interessant is voor welk medium en de vraag waarom het nieuws is. Op deze manier kunnen onze journalisten de nieuwswaarde helder formuleren en to-the-point zijn. De kosten voor het volledig schrijven van een persbericht bedragen € 200,- excl. btw.

Meer dan 5.000 perscontacten

Naast het feit dat een Media- en PR-bureau een nieuwswaardig persbericht voor jouw bedrijf of merk kan schrijven, kunnen zij dit vaak ook versturen. Zij hebben vaak talloze contacten in de mediawereld, zowel online als print. Your Lifestyle Press heeft een nauwe samenwerking met meer dan 5.000 journalisten, redacties en PR-bureaus in heel Nederland en België. Deze actuele perscontacten bevatten vele bloggers, vloggers, journalisten, stylistes, freelancers en redacteuren. Zowel regionaal als landelijk.

Op maat versturen van het persbericht

Bij Your Lifestyle Press denken ze met je mee welke perscontacten bij jouw doelgroep passen. De kosten voor het versturen van jouw persbericht naar de voor jouw passende perscontacten zijn € 1,- per contact. De opstartkosten bedragen € 99,- waarvoor jouw aangeleverde persbericht wordt geredigeerd, het contact met de pers wordt onderhouden en de perslijst op maat wordt gemaakt.

Kijk voor meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van het schrijven van een persbericht op Your Lifestyle Press.

Laat een reactie achter