Wat kan Your Lifestyle Press als beeldbank voor jou betekenen?

Wat kan Your Lifestyle Press als beeldbank voor jou betekenen?

Beelden van jouw bedrijf of merk direct beschikbaar stellen voor de pers? Het lijkt vaak onmogelijk. Maar door gebruik te maken van een beeldbank heeft de grootste Nederlandse online en offline media toegang tot jouw beelden. Hoe gaat het eigenlijk verder in zijn werk?

Eenvoudig starten met PR

Waar je vaak grote bedragen kwijt bent aan PR, ben je bij Your Lifestyle Press aan een ander adres. Al voor € 60,- per half jaar kun je vijf beelden uitlichten op de website. Na dit half jaar verdwijnen de beelden van de beeldbank. Op deze manier loop je als bedrijf weinig risico door een lage investering en zit je niet vast aan maandelijkse kosten aan een PR bureau.

Bekijk hier de mogelijkheid om vijf of meerdere beelden op de beeldbank te plaatsen.

Ondersteuning van ervaren mediaprofessionals

Op de redactie van Your Lifestyle Press zit een team met ervaren mediaprofessionals die dagelijks contact hebben met ruim 5.000 journalisten, redacties en PR-bureaus in heel Nederland en België. Deze actuele perscontacten bevatten vele bloggers, vloggers, journalisten, stylistes, freelancers en redacteuren. Zowel regionaal als landelijk. Daarnaast ontvangen onze perscontacten wekelijks een nieuwsbrief waar ook jouw bedrijf of merk onder de aandacht wordt gebracht.

 

Zij gingen jou voor

Wanneer een journalist, redactielid of blogger jouw beeld download ziet de redactie van Your Lifestyle Press dit direct. Er wordt contact opgenomen met degene die het beeld heeft gedownload waarna er wordt gevraagd waar en wanneer dit beeld gepubliceerd wordt. Wanneer de redactie van Your Lifestyle Press een exemplaar of link ontvangen van de plaatsing, krijg je dit als bedrijf of merk direct te weten. Zo is onze klant Benjamins Schuifbestekje geplaatst op de website van Ouders van Nu en onze klant Van Muriel geplaatst in Vriendin Woonspecial.

Bekijk hier meer voorbeelden van plaatsingen van onze klanten.

Laat een reactie achter