Nieuwe mediapartner: CosmoGIRL!

Nieuwe mediapartner: CosmoGIRL!

Hét magazine voor meiden tussen de 15 t/m 19 jaar. Met maar liefst een bereik van 814.000 lezeressen per maand is dit een aanrader om in te adverteren. CosmoGIRL! maakt met deze jonge doelgroep ons portfolio compleet.

CosmoGIRL! streeft ernaar te inspireren, ondersteunen en motiveren vanuit de rol van de fashionable zus en de positieve vriendin van de lezeressen. Het platform neemt cosmogirls aan de hand door de jungle van het leven en staat haar bij in moeilijke situaties als studie/carrièrekeuzen en relatieperikelen, maar ook bij kleine crisissen als outfitstress of mislukte make-uplooks.

Belangrijke pijlers in het magazine zijn fashion en beauty. Elke maand heeft CosmoGIRL! een jong en verfrissend thema, zoals Viva La Fiesta, Rebel Issue of Body Positivity. Wij sluiten ons hierbij aan met producties die herkenbaar zijn aan de hashtag (#), waar jouw bedrijf tussen kan staan als tip. In juni verschijnt de eerste productie #ONMYWISHLIST wat al een groot succes was. De volledige planning van 2018 kan je hier vinden.
Daarnaast zijn er natuurlijk ook weer mogelijkheden voor een halve of hele pagina lezersaanbieding of LMG page.

Waarom adverteren in CosmoGIRL!?
Wat CosmoGIRL! onderscheidt met de andere magazines is de leeftijd van de doelgroep. Zij richten zich op meiden tussen de 15 en 19 jaar, met een grote interesse in beauty en fashion. In deze leeftijd is het volgen van trends erg belangrijk, dus dat is een mooie kans om op in te springen als bedrijf. Veel vrouwenbladen starten vanaf een leeftijd van 25 jaar, dus CosmoGIRL! biedt een mooie nieuwe advertentiemogelijkheid binnen Lifestyle Media Group.

Interesse in CosmoGIRL!? Neem dan contact met ons op of bel naar 088-8765321.
Klik hier voor meer informatie over CosmoGIRL! en mogelijkheden.

Meer weten? Of CosmoGRIL! inplannen voor jouw bedrijf?

Laat een reactie achter