UNIEK: Uitgelicht worden in Lekker500

UNIEK: Uitgelicht worden in Lekker500

LEKKER 500: Hét (online) magazine voor de échte restaurantliefhebbers. Vertrouwd sinds 1977

Lekker500 is de grootste restaurantgids van Nederland. Naast de bekende Top-500 restaurants, besteedt Lekker aandacht aan culinair nieuws, achtergronden en actuele ontwikkelingen. Lekker500 Lekker beoordeelt elk jaar de beste 500 restaurants van Nederland op kritische en onafhankelijke wijze. Steeds weer weten de makers van Lekker een gids neer te zetten waar geen restaurantliefhebber meer omheen kan, waar zowel horecabezoeker als restaurateur reikhalzend naar uitkijkt. En steeds weer doen zij hun uiterste best Lekker nog lekkerder te maken, zonder de kernwaarden uit het oog te verliezen: betrouwbaarheid, onafhankelijkheid, verrassing, expertise en culinaire kennis.

“We maken Lekker500 met de consument in gedachten en bieden een rijke schakering van bistro tot sterrenrestaurant”

Lekker500 verschijnt 1x per jaar. Inclusief magazine ExtraLekker. De 41ste editie van Lekker500 verschijnt op 30 oktober en is een jaar lang beschikbaar! Met Lekker500 bereik je mannen en vrouwen. Mannen zijn in lichte meerderheid, maar Lekker wordt ook veel door vrouwen gelezen. Lekker-lezers zijn 35+, hoogopgeleid, ambitieus, dol op koken, reizen, golfen, theater en natuurlijk op uit eten gaan. Ze bezoeken restaurants zowel zakelijk als privé. Verder heeft de Lekker-lezer een groot sociaal netwerk, veel zakenrelaties en een bovenmodaal inkomen.

Unieke mogelijkheid! 
Lifestyle Media Group biedt de mogelijkheid om in deze editie uitgelicht te worden door middel van een lezersaanbieding op een full page + online vermelding op www.lekker.nl. Lekker.nl heeft 182.000 pageviews en 149.700 unieke bezoekers en het magazine wordt in totaal 100.000 keer gedrukt en verspreid.

Deelnameprijs
De prijs voor een lezersaanbieding in het magazine + een online doorplaatsing op www.lekker.nl kost € 3950,- ex BTW. Normaal gesproken kost dit pakket € 11.400,- dus dit een unieke kans om deel te nemen!

Aanleveren content
De lezersaanbieding (hele pagina) moet een unieke actie bevatten voor de lezers van de Lekker500 (denk aan een kortingscode, 1+1 gratis actie, oid.) De tekst mag in totaal ongeveer 300 woorden bevatten en wij ontvangen graag een aantal beelden in hoge resolutie. De pagina wordt volledig opgemaakt door Lifestyle Media Group, je hoeft dus enkel losse tekst en los beeld aan te leveren. De content dient voor 7 september aangeleverd te worden.

Het lijkt ons erg leuk om in contact te komen en met jullie mee te denken over een mooie insteek. Interesse in deze exclusieve editie van Lekker500? Neem dan contact met ons op of bel naar 088-8765321.

Meer weten? Of Lekker500 inplannen voor jouw bedrijf?

Laat een reactie achter