NIEUW: Uitgelicht worden in &C

NIEUW: Uitgelicht worden in &C

&C: Hét magazine van Chantal Janzen, voor Success Seekers & Modern Socializers. 

&C is hét magazine van Chantal Janzen. Met het blad deelt Chantal haar blik op de wereld en geeft zij een podium aan iedereen die haar inspireert, laat lachen en laat nadenken. &C is ontstaan vanuit de ambitie van Chantal om met co-creators en vooral nieuw talent unieke en vernieuwende content te maken – die ontroert, vermaakt en vooral inspireert de wereld echt te zien, in plaats van er alleen maar naar te kijken. In het magazine wordt er aandacht besteedt aan de topics Fashion, Beauty, Human Interest, Travel, Living, Food, Health & Fitness en Culture.

&C verschijnt 12x per jaar. Met &C bereik je vrouwen en mannen. Vrouwen zijn in de meerderheid met 80%, maar &C wordt ook veel door mannen gelezen, zo een 20%. &C bevindt zich in het hart van de vrouwen-doelgroep van 18-48, Success Seekers & Modern Socializers. De doelgroep zit vol in het leven, is actief, een echte socializer, wilt niks missen, is up-to-date met de laatste trends, maar geniet ook van huisje-boompje-beestje. De doelgroep heeft daarnaast de ambitie om sterk, succesvol, gelukkig in de liefde, liked en betekenend te zijn terwijl ze er goed uitzien en een mooi huis en een goede baan hebben.

Nieuwe mogelijkheid!
Lifestyle Media Group biedt de mogelijkheid om in deze titel uitgelicht te worden door middel van een shoppingplek (incl. 50 woorden + 1 afbeelding + websitevermelding). Het magazine wordt in totaal 90.000 keer gedrukt en verspreid per uitgave.

Deelnameprijs
De prijs voor een shoppingplek in het magazine &C kost € 700,- ex BTW.

Aanleveren content
De tekst mag in totaal ongeveer 50 woorden bevatten en wij ontvangen graag een aantal beelden in hoge resolutie. De pagina wordt volledig opgemaakt door Lifestyle Media Group, je hoeft dus enkel losse tekst en los beeld aan te leveren. De aanleverdeadline voor de edities zijn te vinden op de pagina van &C

Het lijkt ons erg leuk om in contact te komen en met jullie mee te denken over een mooie insteek. Interesse in deze mooie titel? Neem dan contact met ons op of bel naar 088-8765321.

Laat een reactie achter