Ontdek onze nieuwe online mediapartners!

Ontdek onze nieuwe online mediapartners!

Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen zijn wij continu druk bezig om ons mediapartner-portfolio uit te breiden. Vanaf begin maart hebben wij weer een aantal inspirerende en creatieve online mediapartners aan ons lijstje mogen toevoegen, waar wij natuurlijk ontzettend trots op zijn!

Online plaatsingen bieden je veel mogelijkheden, we vertellen je daarom ook graag wat de voordelen zijn van online adverteren en hoe de nieuwe partners jouw bedrijf kunnen helpen om je doel te bereiken! Met trots hebben wij ons aanbod uitgebreid met maar liefst zeven nieuwe online mediapartners in de volgende categorieën: wonen, hobby, healthy lifestyle en parenting.

StijlvolStyling.nl geeft je dagelijks handige styling tips, shop-, interieur- en tuininspiratie. Het is dé website op het gebied van wonen. StijlvolStyling.nl heeft 69.500 unieke bezoekers per maand. Freubelweb.nl houdt de 105.000 unieke bezoekers & volgers dagelijks op de hoogte van de leukste nieuwe (gratis) patronen en alle laatste nieuwtjes en trends op het gebied van handwerken en creatieve hobby’s. BoostYourHealth.nl heeft 55.000 unieke bezoekers per maand en wil vrouwen de weg wijzen naar een healthy lifestyle. Op BoostYourHealth.nl worden vernieuwende dingen gepresenteerd én vind je alles over gezondheid op één plek. VegaLifestyle.nl richt zich op alles wat te maken heeft met de vega(n) levensstijl en bereikt maandelijks 25.000 unieke bezoekers. Meer weten over lifestyle, recepten, hotspots, beauty, kinderen en wonen? Ga dan naar VegaLifestyle.nl. Op Oudersenzo.nl en Vadersenmoeders.nl vind je alles op het gebied van opvoeding, ontwikkeling en de verzorging van jouw kind. Oudersenzo.nl heeft een bereik van 240.000 en vadersenmoeders.nl 10.000. Op Zomerperiode.nl vind je de leukste tips voor de zomer voor het hele gezin! Denk aan vakantieplannen, uitstapjes, spellen, knutselwerkjes en adressen voor een dagje uit. Zomerperiode.nl heeft per maand 30.000 unieke bezoekers.

Waarom online adverteren?
Een groot voordeel van het online adverteren is het gemakkelijk bereiken van je doelgroep. Het verkeer op je website zal vrijwel direct toenemen. Dit is niet alleen goed voor je afzet maar ook voor het vergroten van je naamsbekendheid! Om het maximale uit je advertenties te halen is het belangrijk dat je goed inspeelt op je doelgroep. Wij adviseren je graag welke titel het beste past bij jouw doelgroep. Het gebruik van goede en relevante zoekwoorden is daarnaast van groot belang. Wij kunnen je helpen met het schrijven van een tekst bij een plaatsing om jouw bedrijf kort en bondig op de kaart te zetten!

De bloggers in ons portfolio voldoen aan goede SEO en vindbaarheid op Google, zodat het artikel goed rankt in de zoekmachines. Personalisatie geeft een boost aan je boodschap! Het vergroot de sympathie voor het merk of bedrijf en versterkt de koopintentie bij de doelgroep. Hoe persoonlijker de boodschap aansluit bij de belevingswereld van de doelgroep, hoe meer respons je uiteindelijk krijgt en dat is precies wat je wil met een online plaatsing.

De online advertentiemogelijkheden zijn vanaf nu al mogelijk! Interesse in een van onze nieuwe online mediapartners? Wij denken graag met je mee om je bedrijf online te plaatsen, passend bij de juiste doelgroep. Online is ook zeker mogelijk met een print plaatsing en kan cross mediaal doorgeplaatst worden, zo bereik je nog meer!

Geïnteresseerd? Aarzel niet en neem contact met ons op of bel naar 088-8765321.

Laat een reactie achter