NIEUW: Uitgelicht worden in het Elsevier voordeelboekje

NIEUW: Uitgelicht worden in het Elsevier voordeelboekje

In Elsevier verschijnt eenmalig een exclusief voordeelboekje.

Tijd voor iets groots! Wij maken voor Elsevier Weekblad – hét grootste opinieblad van Nederland – een uniek voordeelboekje dat midden in het magazine wordt mee gehecht. Dit boekje is een echt bewaaritem voor de lezers, omdat dit vol staat met tips voor een dagje uit of een mooi product.

Elsevier Weekblad bestaat sinds 1945 en is een opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. De Elsevier Weekblad-lezers zijn veelal zakelijk beslisser (ondernemer of bestuurder), vermogend, ondernemend en reislustig, gaan behendig om met geld, en houden van comfort en lekker eten.

Nieuwe mogelijkheid: exclusief voordeelboekje

Lifestyle Media Group biedt de mogelijkheid om uitgelicht te worden met een exclusieve aanbieding in de editie van 15 juni.

De specificaties van het boekje zijn:

Omvang: 24 pagina’s
Papierformaat: 180 x 245 mm (1/1 pagina)
Thema: Zomerse tips & uitjes
Oplage: 75.000 stuks. Het boekje wordt in de gehele oplage meegenomen. Bij de abonnees en de losse verkoop.
Bereik: 376.400 mannen en vrouwen per week.
Online: De aanbiedingen worden ook doorgeplaatst op de www.elsevierweekblad.nl/lezersaanbieding met 424.419 unieke bezoekers per maand.
Materiaal: Het (her)schrijven van de tekst en de opmaak van de pagina doen wij kosteloos.
Deelnamekosten: € 1000,- ex. btw. voor een 1/1 pagina en € 500,- ex. btw. voor een 1/2 pagina.
Voorwaarden: De plaatsing moet een exclusieve aanbieding voor de lezers bevatten. Dit kan een mooie korting zijn, een exclusief arrangement of een cadeautje.

Het lijkt ons erg leuk om in contact te komen en met jullie mee te denken over een mooie insteek. Interesse in deze mooie titel? Neem dan contact met ons op of bel naar 088-8765321.

Laat een reactie achter