Een redactioneel artikel mogelijk in nog veel meer bladen!

Een redactioneel artikel mogelijk in nog veel meer bladen!

Een product placement is inmiddels mogelijk in Grazia, Beau Monde, Marie Claire, Elegance, Happy in Shape, Vriendin, Cosmo Girl, Girlz, Foodies Magazine en Fabulous Mama. 

Maar wat is nou eigenlijk een Product Placement? Product Placements worden opgemaakt op redactionele pagina’s in magazines. Dit is altijd binnen een speciaal thema zoals een seizoen, beautyproducten, fashion, sport, trend, food en hotspots. Het is vaak opgemaakt in een bepaalde kleur. Bij het product of bedrijf wordt een mooie afbeelding verwerkt met een klein stukje tekst, prijs en link naar de website.

Wat zijn de voordelen?
Het voordeel van een Product Placement, in vergelijking met andere advertentiemogelijkheden, is dat het redactioneel wordt ingestoken. Waar een advertentie wordt gestart vanuit de adverteerder, wordt een shoppingspagina gestart vanuit de redactie. De redactie van het magazine bedenkt een thema en zoekt daar passende producten bij. Wij vullen dit aan met betaalde plekken. Dit gaat wel altijd in overleg met de redactie, zodat zij er ook écht achter staan. De pagina wordt compleet opgemaakt door de redactie zelf.

Product Placements via Lifestyle Media Group
Ben je geïnteresseerd in een Product Placement via Lifestyle Media Group? Dan zorgen wij in overleg met de redactie dat je in een passend thema wordt geplaatst. De wensen van de klant staan natuurlijk voorop, dus heb je een voorkeur voor een specifiek product? Dan zal de redactie daar vaak rekening mee houden, zolang het maar bij de pagina past. Interesse? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat een reactie achter