Nieuwe online mediapartners!

Nieuwe online mediapartners!

We zijn elke dag druk bezig om ons portfolio uit te breiden, vanaf begin april hebben wij drie inspirerende en creatieve online mediapartners aan ons lijstje mogen toevoegen, waar wij natuurlijk ontzettend trots op zijn!

Online plaatsingen bieden je veel mogelijkheden, in ons vorige nieuws artikel vertellen wij de voordelen van online adverteren. Met trots hebben wij ons aanbod uitgebreid met drie toffe online media partners in de volgende categorieën: parenting, man en wonen.

Babybytes.nl is er voor en door (aanstaande) moeders. Babybytes is al ruim 12 jaar één van de grootste online info-communities met een bereik van 850.000 unieke bezoekers per maand. Op het forum vinden mommy’s (to be) elkaar en wordt er een enorme hoeveelheid informatie aangeboden, inspiratie voor kindernamen en sinds 2015 ook nieuwswaardige artikelen over het ouderschap.

Houd je van stoere relevante content die zowel informeert als vermaakt? Alles over de man, sport, health, voertuigen en gadgets vind je op Dailybase.nl. Dailybase.nl bereikt maar liefst meer dan 50.000 mannen per maand. Dailybase is een flexibel inzetbaar platform wat jou als bedrijf de perfecte exposure biedt.

Op het gebied van interieur en fotografie is Bintihomeblog.com de juiste plek om je bedrijf te laten uitlichten. Binti Home richt zich op mensen (25-44 jaar en jonge gezinnen) met een grote interesse voor interieur en fotografie. Binti Home heeft maar liefst 18.000 maandelijkse bezoekers en heeft op dit moment 59.800 volgers op Instagram waar Souraya Hassan erg actief is.

Heb je interesse in een van de nieuwe online mediapartners? Wij denken graag met je mee om je bedrijf online te plaatsen, passend bij de juiste doelgroep. Online is ook zeker mogelijk met een print plaatsing en kan op deze manier cross mediaal doorgeplaatst worden, zo bereik je nog meer! Geïnteresseerd? Aarzel niet en neem contact met ons op of bel naar 088-8765321.

 

Laat een reactie achter