REGIONAAL ADVERTEREN IN DE APP VAN NU.NL

REGIONAAL ADVERTEREN IN DE APP VAN NU.NL

“Met NU.nl verbeter je jouw online vindbaarheid, bereik je meer regionale klanten en verbeter je de presentatie van jouw bedrijf.”

Wil je jouw merkbekendheid regionaal vergroten en meer potentiële klanten bij jou in de buurt bereiken? Dat kan op de app van NU.nl! Door een regio in te stellen wordt jouw advertentie alleen in die specifieke omgeving getoond. En dat al vanaf 250 euro.

Regionaal adverteren is dé manier om het hart van jouw doelgroep te raken. We geven je graag meer informatie over onze nieuwe online mediapartner NU.nl, het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland met maar liefst 4.500.000 actieve appgebruikers per maand! De unieke kracht van NU.nl is om in korte tijd een grote doelgroep te bereiken in jouw directe omgeving, met een creatieve en vernieuwende manier van adverteren.

Adverteer op de app van NU.nl!
Adverteren op de app van NU.nl is voor jouw bedrijf of merk een kans om in korte tijd grote impact te maken: je bereikt namelijk een groot deel van de doelgroep (mannen én vrouwen van 20 t/m 49 jaar) in de directe omgeving. NU.nl heeft maar liefst 4.500.000 actieve appgebruikers per maand! Voor deze unieke kans bieden wij verschillende pakketten, voor ieder budget!

Maak een keuze uit één van onderstaande pakketten:

 

Kilometerstraal: Op aanvraag

LMG & Nu.nl slaan de handen inéén
Wij denken graag met je mee, zetten een passende online campagne op en vertellen jouw doelgroep wie je bent en wat je wilt uitdragen. Je bepaalt zelf in welke regio je zichtbaar bent en plaatsingen zijn al mogelijk vanaf 250 euro. Daarnaast creëren we de plaatsing in de huisstijl passend bij jouw bedrijf of merk. Tekst & design betreft maatwerk en daarom neemt onze vormgeving dit volledig uit handen en adviseren wij in de campagne strategie. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken wij samen alle mogelijkheden en de beste oplossing voor jouw wensen.

Het lijkt ons erg leuk om in contact te komen en met jullie mee te denken over een mooie insteek. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel naar 088-8765321 om de mogelijkheden te bespreken.

NU.nl staafdiagram

Eén reactie

  1. Graag wat meer informatie hier over.

    Met vriendelijke groeten,

Laat een reactie achter