HIJ IS ER WEER: boekje om cover van Plus Magazine

HIJ IS ER WEER: boekje om cover van Plus Magazine

Het is weer tijd voor iets groots! Na het succes van vorig jaar maken wij opnieuw voor Plus Magazine een uniek kortingsbonnenboekje (A5 formaat), dat om de cover van Plus Magazine mee gehecht wordt. Deze productie verzorgen wij slechts één keer per jaar en staat op dit moment alleen ingepland voor september 2019, dus wees er snel bij! Er is een limiet aan het aantal pagina’s.

Plus Magazine is het grootste maandblad van Nederland met een bereik van 900.500 55+ers. In samenwerking met Plus Magazine verzorgen wij een boekje met als thema ‘Eropuit met Plus korting’, dat om de cover mee gehecht wordt. In dit boekje lichten wij bedrijven uit met een korting of exclusief arrangement voor de lezers. Deze boekjes zijn echte bewaaritems voor de lezers, omdat dit vol staat met tips voor een dagje uit (met korting natuurlijk). Kijk er dus niet raar van op als je een paar maanden later nog reacties krijgt!

Het boekje wordt mee gehecht in de editie van 20 september 2019. Hierin komen alleen lezersaanbiedingen op het gebied van beauty, wellness, cultuur, reizen, restaurants, B&B’s en dagjes weg. In dit boekje kan ook jouw bedrijf uitgelicht worden op een hele pagina. Dit wordt ook doorgeplaatst in de nieuwsbrief van Plus (332.442 abonnees)!

Deze productie gaat in volledige samenwerking met Plus Magazine. Op de cover van het boekje komt het logo van Plus Magazine voor een extra redactionele uitstraling.

Dit zijn alle specificaties:

  • Omvang: 24 pagina’s met lezersaanbiedingen
  • Papierformaat: 105 x 150 mm (ongeveer A5)
  • Thema: Eropuit met Plus korting
  • Oplage: 43.500 stuks. Het boekje wordt in de losse verkoop meegenomen. Bereik: 900.500 lezers.
  • Nieuwsbrief: de aanbiedingen worden ook doorgeplaatst in de nieuwsbrief met 332.442 abonnees, waar de abonnees de aanbiedingen ook nog digitaal kunnen bekijken. (normaal kost alleen dit al 3500 euro!)
  • Verschijningsdatum: 20 september 2019
  • Materiaal: Het (her)schrijven van de tekst en de opmaak van de pagina doen wij kosteloos.
  • Deelnamekosten: 850 euro excl. btw voor een hele pagina.
  • Voorwaarden: De plaatsing moet een aanbieding voor de lezer bevatten. Dit kan een mooie korting zijn, een exclusief arrangement of een cadeautje.
  • LET OP: DIT BOEKJE VERSCHIJNT SLECHTS ÉÉN KEER PER JAAR.

Bekijk de editie van 2018!

Interesse in dit exclusieve boekje van Plus Magazine? Neem dan contact met ons op en bel naar 088-8765321.

Laat een reactie achter