Uitgelicht worden in het Elsevier Weekblad voordeelboekje van 30 november

Uitgelicht worden in het Elsevier Weekblad voordeelboekje van 30 november

In Elsevier Weekblad verschijnt in het najaar een voordeelboekje ‘’Feest: cadeautips & uitjes’’

Tijd voor iets groots! Wij maken voor Elsevier Weekblad – hét grootste opinieblad van Nederland – een uniek voordeelboekje dat midden in het magazine wordt mee gehecht. Dit boekje is een echt bewaaritem voor de lezers, omdat dit vol staat met tips voor een dagje uit of een mooi product met een leuke korting!

Lifestyle Media Group biedt de mogelijkheid om uitgelicht te worden met een lezersaanbieding op een 1/1 of ½ pagina. Het boekje verschijnt in de editie van 30 november 2019. Ook wordt jouw aanbieding doorgeplaatst op Elsevierweekblad.nl.

Elsevier Weekblad bestaat sinds 1945 en is een opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. De Elsevier Weekblad-lezers zijn veelal zakelijk beslisser (ondernemer of bestuurder), vermogend, ondernemend en reislustig, gaan behendig om met geld, en houden van comfort en lekker eten.

Lifestyle Media Group biedt de mogelijkheid om uitgelicht te worden met een exclusieve aanbieding in de editie van 30 november 2019.

De specificaties van het boekje zijn:

Omvang: 24 pagina’s
Papierformaat: 180 x 245 mm (1/1 pagina)
Thema: Feest: cadeautips & uitjes met korting
Oplage: 75.000 stuks. Het boekje wordt in de gehele oplage meegenomen. Bij de abonnees en de losse verkoop.
Bereik: 376.400 mannen en vrouwen per week.
Online: De aanbiedingen worden ook doorgeplaatst op de www.elsevierweekblad.nl/lezersaanbieding met 424.419 unieke bezoekers per maand.
Materiaal: Het (her)schrijven van de tekst en de opmaak van de pagina doen wij kosteloos.
Deelnamekosten: € 1000,- ex. btw. voor een 1/1 pagina en € 500,- ex. btw. voor een 1/2 pagina.
Voorwaarden: De plaatsing moet een exclusieve aanbieding voor de lezers bevatten. Dit kan een mooie korting zijn, een exclusief arrangement of een cadeautje.

Het lijkt ons erg leuk om in contact te komen en met jullie mee te denken over een mooie insteek. Interesse in deze mooie titel? Neem dan contact met ons op of bel naar 088-8765321.

 

Bekijk het vorige Elsevier Weekblad voordeelboekje van juni 2019 hieronder:

ELSBOEK19 kleinformaat

Laat een reactie achter