Uitgelicht worden in een van onze nieuwe titels

Uitgelicht worden in een van onze nieuwe titels

Wij hebben goed nieuws! Vanaf nu kan jouw bedrijf uitgelicht worden in een van onze nieuwe mediapartners: Saar Magazine, Me-To-We.nl, Mynd.nu en Tishiergeenhotel.nl. Elk van deze titels heeft een specifieke doelgroep waar zij zich op richten. Zo is het voor jou ook makkelijker om zeker te weten dat jij het hart van je doelgroep écht bereikt!

Saar magazine

Zo richt Saar zich op de vlotte, midden in het leven staande vrouw, die een heerlijk leven leidt met alles erop en eraan, zoals vakanties, vriendinnen en slechte dates. Deze vrouw is inmiddels wel al, tot haar eigen schrik, 50 jaar geworden! Saar Magazine is gemaakt op verzoek van de lezeressen van Saar Online. Zowel online op Saarmagazine.nl als in het tijdschrift gaat het over thema’s zoals daten, reizen, fashion, food en werk. Alles waar een vrouw van 50+ in geïnteresseerd is!

Bereik online: 200.000 unieke bezoekers per maand
Bereik magazine: 63.000 (30.000 oplage)

Promotiemogelijkheden:

  • In Saar Magazine hebben wij themapagina’s waar je een product van jouw merk of bedrijf kunt uitlichten. Dit kan al voor €475,- excl. btw.
  • Op Saarmagazine.nl kan je kiezen voor een Review of Advertorial met beide een doorplaatsing op Facebook. Dit kan al voor €3.000,- excl. btw.

Me-to-we.nl

Me-to-we.nl is een online magazine dat zich richt op moeders met kleine/jonge kinderen. Het online magazine schrijft over het moederschap, maar dan over hoe het écht is! Hier lees je alles over zwanger zijn, bevallen en opvoeden. Met gegarandeerd rommelige huizen, boze peuters, kinderen die niets lusten en ouders die alles kunnen op heel weinig slaap! Met een humoristische knipoog.

Bereik online: 300.000 unieke bezoekers per maand

Promotiemogelijkheden:

  • Op Me-To-We.nl kan je kiezen voor een Review of Advertorial met beide een doorplaatsing op Facebook. Dit kan vanaf €4.500,- excl. btw.

Mynd.nu

Mynd.nu richt zich op vrouwen tussen de 25 en 45 jaar die geïnteresseerd zijn in psyche en gezondheid. Zij willen meer leren over hun gevoel en waar dat vandaan komt. Onzeker zijn, je niet altijd succesvol voelen, verliefd zijn, of juist scheiden, een leuke baan willen hebben, of net ontslagen zijn. Je mooi voelen, of je wíllen voelen, proberen 12 kilo te verliezen en dan falen – maar hé, gelukkig hebben we elkaar nog. Daarover lees je op Mynd.nu, hun blog voor je dagelijkse dosis psyche. Geen makkelijke tips om gelukkig te worden, maar wel dingen waaraan je wat hebt, een kleine oefening, een hart onder de riem, een vrolijke noot.

Bereik online: 250.000 unieke bezoekers per maand

Promotiemogelijkheden:

  • Op Mynd.nu kan je kiezen voor een Review of Online advertorial met beide een doorplaatsing op Facebook. Dit kan al voor €2.500,- excl. btw.

 

Tishiergeenhotel.nl

Tishiergeenhotel.nl richt zich op ouders, en dan voornamelijk op moeders die leven met pubers. Zij roepen regelmatig “tis hier geen hotel!”. Het online magazine gaat over hoe je als ouder van een puber zonder al te veel kleerscheuren en met een beetje gezond verstand en veel humor de puberteit van de kinderen overleeft.

Bereik: 145.000 unieke bezoekers per maand

Promotiemogelijkheden:

  • Op Tishiergeenhotel.nl kan je kiezen voor een Review of Online advertorial met beide een doorplaatsing op Facebook. Dit kan al voor €2.500,- excl. btw.

Zie je een samenwerken met een van de bovengenoemde titels wel zitten en/of wil je hier meer informatie over? Stuur gerust een email naar info@lifestylemediagroup.nl of bel ons op 088 87 65 321. Wij staan je met alle plezier te hulp!

Laat een reactie achter