Koken & Genieten
Koken & Genieten
Het magazine koken & genieten biedt een variatie aan recepten voor de lezer die iets anders op tafel wil, maar er niet van houdt om de hele dag in de keuken te staan. Elk nummer staat vol met heerlijke recepten die variëren van heel licht en caloriearm tot overheerlijke chocoladetaarten en roomsoezen.
Doelgroep
De lezeressen van Koken & Genieten zijn tussen de 35 en 65 jaar oud. Deze vrouwen houden van koken maar willen het niet al te ingewikkeld maken. Het zijn vrouwen die aan het hoofd van een 2 tot 4 persoonsgezin staan. Vrouwen die parttime werkzaam zijn en ook geïnteresseerd zijn in wonen, tuinieren en entertainment.
Pijlers
Food
Nieuwbrief abonnees
7.000
Promotiemogelijkheden
Specificaties nieuwsbrief
*Je levert zelf kant-en-klaar een tekst en beeld aan;
*Het artikel in de nieuwsbrief heeft een redactionele uitstraling;
*Het artikel betreft een doorlink naar jouw website;
*In overleg wordt de verschijningsdatum bepaald.
Tarief: € 300,- excl. btw.