• Online
Terug

Styled by Sabine

Styled by Sabine

Styled by Sabine is de interieurblog van Sabine, waarop tweemaal per week een nieuw artikel verschijnt met de leukste interieurideëen. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste interieurtrends, geeft ze tips voor de verzorging van je urban jungle en neemt ze je mee in haar leven als interieurstylist en blogger.

Op het gelijknamige Instagram account vind je een kijkje achter de schermen en interieurinspiratie uit haar eigen huis.

Meet Sabine Weertman
Sabine is 31 jaar en op StyledbySabine.com combineert ze haar passies voor interieurstyling, fotografie en schrijven. Sabine heeft altijd weer nieuwe ideeën op het gebied van interieur en door middel van haar blog laat ze haar lezers zien hoe ze ook zelf aan de slag kunnen in huis. Naast een aansprekende tekst, zijn mooie foto’s altijd een belangrijk onderdeel van elk artikel.

Doelgroep

Styled by Sabine richt zich op vrouwen (80%) tussen de 25-45 jaar met een gemiddelde leeftijd van 30. De lezer van de blog is fan van bohemian, kleurrijk interieur en planten, ze zijn geïntereseerd in de persoonlijke ervaring van Sabine en altijd op zoek naar algemene tips & adviezen op het gebied van wonen en naar de leukste wooninspiratie d.m.v. van binnenkijken in een uniek interieur.

Pijlers

Wonen

Unieke bezoekers per maand

22.500

Social media bereik

Facebook:      472
Instagram:     9.630
Pinterest:       273.900 maandelijkse weergaven

ADRESGEGEVENS

Lifestyle Media Group
Veerdijk 40G
1531MS Wormer

Routebeschrijving google maps

Tel: 088 87 65 321
E-mail: info@lifestylemediagroup.nl