Terug

Traveller (via Residence.nl)

Traveller (via Residence.nl)

Residence Traveller is het reismagazine met de nadruk op verblijf. En niet zomaar een verblijf, maar de mooiste, de meest bijzondere en fijnste adressen die in het buitenland te vinden zijn. Interieurs die tot de verbeelding spreken en tips die een reis of weekendtrip tot iets onvergetelijks maken. Het hotel met de allerbeste service, de villa met het meest spectaculaire uitzicht en de bar waar de beste Martini gemixt wordt. Reportages met spraakmakende interieurs zullen een inspirerende achtergrond vormen. 

Residence Traveller helpt je zowel op weg naar verborgen plekken als naar the places to be. Residence is al 35 jaar thuis in de wereld van schoonheid, met een groot gevoel voor entourage en sfeer. Met de uitgave van Traveller wordt Residence – naast brenger van beeld en inspiratie – nu ook gids voor de ervaring. 

In 2024 verschijnt Residence Traveller viermaal: in april, juni, oktober en december. Traveller verschijnt in de losse verkoop in pakket (Residence & Residence Traveller), als los te verkrijgen magazine en in de bus bij alle Residence abonnees.

Doelgroep

30+, hoogopgeleid en hoge welstands- klasse, vaak al trouw vanaf het eerste uur, actief en zelfbewust, geïnteresseerd in reizen, met gevoel voor stijl, grote belangstelling voor ambachtschap, kunst en interieur. 60% is vrouw, 40% is man.

Pijlers

Cultuur, Reizen / Dagje Weg, Wonen

Bereik

Oplagen per maand: 25.000 stuks

Print Frequentie

Promotiemogelijkheden

1/1 advertorial

  • Plaatsing op een 1/1 pagina;
  • Mogelijkheid om kant-en-klaar een advertentie aan te leveren of de opmaak door ons te laten verzorgen in de stijl van het magazine;

ADRESGEGEVENS

Lifestyle Media Group
Noordeinde 16
1521PA Wormerveer

Routebeschrijving google maps

Tel: 088 87 65 321
E-mail: info@lifestylemediagroup.nl