Ons team

Gerard Foekema

Gerard Foekema

Directeur

Gerard is een creatieve ondernemer in hart en nieren. Gerard ziet veel kansen binnen Lifestyle Media Group en bouwt dit organisatorisch en strategisch uit tot een groot succes. Leuk feitje: Gerard was tot een aantal jaar geleden zelfstandig ondernemer in de bouwbranche en nu directeur bij Lifestyle Media Group.

Simone den Boer

Simone den Boer

Founder

Simone is het brein achter Lifestyle Media Group. Met haar creativiteit en duidelijke missie voor ogen zet Simone vele bedrijven en merken in de media, bedenkt ze unieke concepten en werkt ze samen met de grootste namen uit de online- en printmedia. Simone haar ultieme relaxmoment is genieten op Ibiza met haar gezin.

Tanja van Kempen

Tanja van Kempen

Management Assistent & Personeelszaken

Tanja is als stagiaire begonnen zo’n 8 jaar geleden. Door haar studie HRM staat zij paraat voor alle vragen van het personeel. Daarnaast is Tanja contactpersoon voor alle (online) mediapartners. Ze is creatief, bedenkt unieke concepten en denkt strategisch mee. Geen dag is hetzelfde, maar daar krijgt Tanja energie van! Om te relaxen gaat ze graag uiteten met haar vriend.

Lois Niekel

Lois Niekel

Media-Adviseur

Hoor je iemand zingen op kantoor? Dan hoor je Lois! Lois is altijd vrolijk en bezig met dansen en zingen. Ze is een echte doorzetter. Daarnaast vindt ze het leuk om op de hoogte te zijn van nieuwe trends en op deze manier de klant te matchen met een brand. Lois is erg creatief en ontdekt de nieuwste en leukste hotspots.

Carla Krvavac

Carla Krvavac

Media-Adviseur

De vrolijkheid van Carla hoor je door elk telefoontje. Altijd behulpzaam en de wensen van de klant staan bij haar écht op nummer 1. Met haar achtergrond bij JAN magazine en Ouders van Nu is deze functie op haar lijf geschreven. Het eindresultaat geeft haar een enorme kick en een flinke dosis enthousiasme.

Ilse Meijer

Ilse Meijer

Media-Adviseur

Als iemand oprecht geïnteresseerd is, is Ilse dat wel! Ze kan zo enthousiast vertellen over potentiële adverteerders die ze vindt passen bij een medium alsof het haar eigen producten zijn. Dit zorgt ervoor dat Ilse door het vuur gaat om de beste plaatsing voor haar klanten te realiseren. Verder heeft Ilse een passie voor mode en dat is altijd te zien wanneer zij in de beste outfits op kantoor verschijnt.

Chantal van der Meijs

Chantal van der Meijs

Media-Adviseur

Als Media-Adviseur is het Chantal haar grootste drive om van iedere plaatsing een succes te maken. Met een achtergrond als online site manager bij Sanoma is ze thuis in de wereld van marketing en SEO. Maar ook print media heeft een plekje in haar hart gestolen en ze ontspant dan ook het liefst met een leuk magazine. In haar vrije tijd geniet ze van haar twee dochtertjes en onderneemt ze leuke dingen met haar vriend.

Melissa Hooijschuur

Melissa Hooijschuur

Administratief medewerker

Melissa is begonnen bij Lifestyle Media Group als stagiaire maar is gelukkig bij ons gebleven als administratief medewerkster. Ze is dol op cappuccino’s en haar lieve collega’s. Het leukste aan haar baan vindt Melissa de diversiteit en het contact met verschillende bedrijven. Op dit moment is Melissa nog bezig met het afronden van haar studie Marketing & Communicatie.

Louanne Cuijpers

Louanne Cuijpers

Tekst & Design

Louanne vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn met beeld en tekst. Haar hart ligt niet alleen bij grafische vormgeving maar ook bij het blij maken van de klant met een mooi geschreven blogitem of plaatsing in een magazine. Verder vindt Louanne het leven veel te leuk en geniet van de leukste festivals in de zomer.

Lisa Buur

Lisa Buur

Tekst & Design

Lisa heeft 2 grote passies; ontwerpen/vormgeven en dansen. Als het had gekund deed zij dit het liefst tegelijkertijd. Daarnaast is Lisa gek van veel andere sporten en gaat ze graag op avontuur. Zo ziet Lisa haar functie bij Lifestyle Media Group eigenlijk ook, elke keer weer een nieuwe uitdaging om het mooiste resultaat te creëren en de klant heel blij te maken!

Esmée Geel

Esmée Geel

Stagiaire Tekst & Design

Esmée is stagiair Tekst & Design, ze volgt de opleiding Media vormgeven op het Mediacollege en loopt tot juli 2019 stage bij ons. Esmée vindt het vormgeven van een pagina in een magazine het leukst en maakt de klanten graag blij met een mooi geschreven stuk.

Nicky Westra

Nicky Westra

Stagiaire Projectondersteuning

Nicky volgt de opleiding Medewerker Marketing & Communicatie op het Regio College te Zaandam. Ze loopt een half jaar stage bij ons, staat alle klanten telefonisch te woord en assisteert waar nodig. Twee à drie keer per week is ze te vinden in de sportschool. Daarnaast kijkt ze erg uit naar het voorjaar als de zon weer begint te schijnen zodat ze drankjes kan drinken op het terras met haar vriendinnen.

Ilse de Jong

Ilse de Jong

Stagiaire Projectondersteuning

Ilse is stagiaire Marketing & Communicatie en volgt haar opleiding op het Regio College in Zaandam. Tot juni 2019 is ze bij ons te vinden en spot ze de leukste bedrijven om deze te plaatsen in de media. Met haar creativiteit lukt dat heel goed! Op zaterdag is ze op het hockeyveld te vinden en probeert ze zo vaak mogelijk te scoren. Op maandag kan ze er dan weer fris en fruitig tegenaan op ons kantoor.