Ons team

Gerard Foekema

Gerard Foekema

Directeur

Gerard is een creatieve ondernemer in hart en nieren. Gerard ziet veel kansen binnen Lifestyle Media Group en bouwt dit organisatorisch en strategisch uit tot een groot succes. Leuk feitje: Gerard was tot een aantal jaar geleden zelfstandig ondernemer in de bouwbranche en nu directeur bij Lifestyle Media Group.

Simone den Boer

Simone den Boer

Founder

Simone is het brein achter Lifestyle Media Group. Met haar creativiteit en duidelijke missie voor ogen zet Simone vele bedrijven en merken in de media, bedenkt ze unieke concepten en werkt ze samen met de grootste namen uit de online- en printmedia. Simone haar ultieme relaxmoment is genieten op Ibiza met haar gezin.

Tanja van Kempen

Tanja van Kempen

Management Assistent & Personeelszaken

Tanja is als stagiaire begonnen zo’n 8 jaar geleden. Door haar studie HRM staat zij paraat voor alle vragen van het personeel. Daarnaast is Tanja contactpersoon voor alle (online) mediapartners. Ze is creatief, bedenkt unieke concepten en denkt strategisch mee. Geen dag is hetzelfde, maar daar krijgt Tanja energie van! Om te relaxen gaat ze graag uiteten met haar vriend.

Lois Niekel

Lois Niekel

Media-Adviseur

Hoor je iemand zingen op kantoor? Dan hoor je Lois! Lois is altijd vrolijk en bezig met dansen en zingen. Ze is een echte doorzetter. Daarnaast vindt ze het leuk om op de hoogte te zijn van nieuwe trends en op deze manier de klant te matchen met een brand. Lois is erg creatief en ontdekt de nieuwste en leukste hotspots.

Ilse Meijer

Ilse Meijer

Media-Adviseur

Als iemand oprecht geïnteresseerd is, is Ilse dat wel! Ze kan zo enthousiast vertellen over potentiële adverteerders die ze vindt passen bij een medium alsof het haar eigen producten zijn. Dit zorgt ervoor dat Ilse door het vuur gaat om de beste plaatsing voor haar klanten te realiseren. Verder heeft Ilse een passie voor mode en dat is altijd te zien wanneer zij in de beste outfits op kantoor verschijnt.

Melissa Hooijschuur

Melissa Hooijschuur

Media-Adviseur

Melissa is begonnen bij Lifestyle Media Group als stagiaire maar is gelukkig bij ons gebleven als Media-Adviseur. Met haar enthousiasme weet Melissa klanten te adviseren om hen in het juiste medium te plaatsen, zowel online als offline. Ze is dol op cappuccino’s en haar lieve collega’s. Op dit moment is Melissa nog bezig met het afronden van haar studie Marketing & Communicatie maar ondersteunt het team waar nodig.

Louanne Cuijpers

Louanne Cuijpers

Tekst & Design

Louanne vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn met beeld en tekst. Haar hart ligt niet alleen bij grafische vormgeving maar ook bij het blij maken van de klant met een mooi geschreven blogitem of plaatsing in een magazine. Verder vindt Louanne het leven veel te leuk en geniet van de leukste festivals in de zomer.

Esmée Geel

Esmée Geel

Stagiaire Tekst & Design

Esmée is stagiair Tekst & Design, ze volgt de opleiding Media vormgeven op het Mediacollege en loopt tot juli 2019 stage bij ons. Esmée vindt het vormgeven van een pagina in een magazine het leukst en maakt de klanten graag blij met een mooi geschreven stuk.