Ons team

Gerard Foekema

Gerard Foekema

Directeur

Gerard is een creatieve ondernemer in hart en nieren. Gerard ziet veel kansen binnen Lifestyle Media Group en bouwt dit organisatorisch en strategisch uit tot een groot succes. Leuk weetje: Gerard was tot een aantal jaar geleden zelfstandig ondernemer in de bouwbranche en nu directeur bij Lifestyle Media Group.

Simone den Boer

Simone den Boer

Founder

Simone is het brein achter Lifestyle Media Group. Met haar creativiteit en duidelijke missie voor ogen zet Simone vele bedrijven en merken in de media, bedenkt ze unieke concepten en werkt ze samen met de grootste namen uit de online- en printmedia. Simone haar ultieme relaxmoment is genieten op Ibiza met haar gezin.

Lois Niekel

Lois Niekel

Media-Adviseur

Hoor je iemand zingen op kantoor? Dan hoor je Lois! Lois is altijd vrolijk en bezig met dansen en zingen. Daarnaast vindt ze het leuk om op de hoogte te zijn van de laatste trends en op deze manier de klant te matchen met een brand. Lois is een doorzetter en erg creatief, ze is namelijk altijd bezig met het bedenken van nieuwe concepten.

Mariska Jongsma

Mariska Jongsma

Stagiaire Grafische Vormgeving

Mariska doet de opleiding Media vormgeving in Hilversum en loopt tot eind januari stage bij Lifestyle Media Group. Als stagiaire grafische vormgeving is het hard werken met elke dag nieuwe projecten en veel contact met klanten. Ze vindt het belangrijk om zich constant te blijven ontwikkelen en is altijd op zoek naar nieuwe technieken en vaardigheden om te leren.

Maroucha Post

Maroucha Post

Stagiaire Marketing & Communicatie

Maroucha volgt de opleiding Marketing & Communicatie op het Regiocollege in Zaandam en loopt tot eind januari stage bij ons. In haar vrije tijd vindt Maroucha het leuk om creatief bezig te zijn, daarnaast struint zij Instagram en YouTube af voor de nieuwste trends. Maroucha is een echt mensen mens, ze vindt het leuk om gezellige dingen te ondernemen met haar familie en vrienden.

Jessica Tolstra

Jessica Tolstra

Stagiaire Marketing & Communicatie

Jessica doet de opleiding Marketing & Communicatie in Zaandam en loopt tot eind januari stage bij ons. Jessica houdt wel van een lolletje, maar als het nodig is gaat zij hard aan de slag. Misschien wel leuk om te weten is dat Jessica en Maroucha al meer dan vijf jaar vriendinnen zijn en daarom een echt powerkoppel vormen!

Marisa Balk

Marisa Balk

Stagiaire Marketing & Communicatie

Marisa doet de opleiding Communicatie in Amsterdam en loopt tot februari stage bij ons. Geen dag is hetzelfde: van het aanmaken van nieuwe projecten tot het analyseren van onderzoeksresultaten. Het gewenste resultaat behalen is hetgeen waar Marisa energie van krijgt!