Ons team

Gerard Foekema

Gerard Foekema

Directeur

Gerard is een creatieve ondernemer in hart en nieren. Gerard ziet veel kansen binnen Lifestyle Media Group en bouwt dit organisatorisch en strategisch uit tot een groot succes. Leuk weetje: Gerard was tot een aantal jaar geleden zelfstandig ondernemer in de bouwbranche en nu directeur bij Lifestyle Media Group.

Simone den Boer

Simone den Boer

Founder

Simone is het brein achter Lifestyle Media Group. Met haar creativiteit en duidelijke missie voor ogen zet Simone vele bedrijven en merken in de media, bedenkt ze unieke concepten en werkt ze samen met de grootste namen uit de online- en printmedia. Simone haar ultieme relaxmoment is genieten op Ibiza met haar gezin.

Tanja van Kempen

Tanja van Kempen

Management Assistent & Personeelszaken

Tanja is als stagiaire begonnen zo’n 8 jaar geleden. Door haar studie HRM staat zij paraat voor alle vragen van het personeel. Daarnaast is Tanja contactpersoon voor alle (online) mediapartners. Ze is creatief, bedenkt unieke concepten en denkt strategisch mee. Geen dag is hetzelfde, maar daar krijgt Tanja energie van! Om te relaxen gaat ze graag uiteten met haar vriend.

Lois Niekel

Lois Niekel

Media-Adviseur

Hoor je iemand zingen op kantoor? Dan hoor je Lois! Lois is altijd vrolijk en bezig met dansen en zingen. Daarnaast vindt ze het leuk om op de hoogte te zijn van de laatste trends en op deze manier de klant te matchen met een brand. Lois is een doorzetter en erg creatief, ze is namelijk altijd bezig met het bedenken van nieuwe concepten.

Ilse Meijer

Ilse Meijer

Media-Adviseur

Als iemand oprecht geïnteresseerd is, is Ilse dat wel! Ze kan zo enthousiast vertellen over potentiële adverteerders die ze vindt passen bij een medium alsof het haar eigen producten zijn. Dit zorgt ervoor dat Ilse door het vuur gaat om de beste plaatsing voor haar klanten te realiseren. Verder heeft Ilse een passie voor mode en dat is altijd te zien wanneer zij in de beste outfits op kantoor verschijnt.

Louanne Cuijpers

Louanne Cuijpers

Tekst & Design

Louanne vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn met beeld en tekst. Haar hart ligt niet alleen bij grafische vormgeving maar ook bij het blij maken van de klant met een mooi geschreven blogitem of plaatsing in een magazine. Verder vindt Louanne het leven veel te leuk en geniet van de leukste festivals in de zomer.

Donna Commandeur

Donna Commandeur

Stagiaire Projectondersteuning

Donna volgt de opleiding Marketing & Communicatie in Hoorn en loopt tot november stage bij ons. Ze vindt het leuk dat elke dag anders is: van het aanmaken van projecten en het verwerken van de post tot het spotten van de laatste trends. In haar vrije tijd gaat ze graag shoppen en spreekt ze af met vrienden. Donna lacht wat af bij Lifestyle Media Group maar als het moet, gaat ze serieus aan het werk.