Ons team

Gerard Foekema

Gerard Foekema

Mede eigenaar

Gerard is een creatieve ondernemer in hart en nieren. Gerard ziet veel kansen binnen Lifestyle Media Group en bouwt dit organisatorisch en strategisch uit tot een groot succes. Leuk weetje: Gerard was tot een aantal jaar geleden zelfstandig ondernemer in de bouwbranche en nu mede eigenaar van Lifestyle Media Group.

Simone den Boer

Simone den Boer

Eigenaresse

Simone is het brein achter Lifestyle Media Group. Met haar creativiteit en duidelijke missie voor ogen zet Simone vele bedrijven en merken in de media, bedenkt ze unieke concepten en werkt ze samen met de grootste namen uit de online- en printmedia. Simone haar ultieme relaxmoment is genieten in Zuid-Frankrijk met haar gezin.

Lois Niekel

Lois Niekel

Media-Adviseur

Hoor je iemand zingen op kantoor? Dan hoor je Lois! Lois is altijd vrolijk en bezig met dansen en zingen. Daarnaast vindt ze het leuk om op de hoogte te zijn van de laatste trends en op deze manier de klant te matchen met een brand. Lois is een doorzetter en erg creatief, ze is namelijk altijd bezig met het bedenken van nieuwe concepten.

Louanne Cuijpers

Louanne Cuijpers

Tekst & Design

Louanne beweegt zich door het leven als een bezige bij. Na haar opleiding Media College, rond ze dit jaar haar opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam af. Met haar energie en creativiteit weet ze als geen ander hoe ze een merk online moet promoten. En met haar grafische achtergrond én haar vlotte pen, heeft ze de ideale combinatie om onze klanten te laten sprankelen in de media.

Lucie ter Brake

Lucie ter Brake

Brandmanager

Lucie is gek op een dynamische werkomgeving en contact met collega’s. De functie als Brandmanager, waarbij ze de verbindende schakel is, zorgt ze ervoor dat het hele plaatje klopt voor de klant. Van planning tot eindresultaat. Leuk weetje: hiernaast is ze bezig met een opleiding om juf te worden. Dit wil ze in de toekomst natuurlijk blijven combineren met de mediabranche!