Ons team

Gerard Foekema

Gerard Foekema

Mede eigenaar

Gerard is een creatieve ondernemer in hart en nieren. Gerard ziet veel kansen binnen Lifestyle Media Group en bouwt dit organisatorisch en strategisch uit tot een groot succes. Leuk weetje: Gerard was tot een aantal jaar geleden zelfstandig ondernemer in de bouwbranche en nu mede eigenaar van Lifestyle Media Group.

Simone den Boer

Simone den Boer

Eigenaresse

Simone is het brein achter Lifestyle Media Group. Met haar creativiteit en duidelijke missie voor ogen zet Simone vele bedrijven en merken in de media, bedenkt ze unieke concepten en werkt ze samen met de grootste namen uit de online- en printmedia. Simone haar ultieme relaxmoment is genieten in Zuid-Frankrijk met haar gezin.

Louanne Cuijpers

Louanne Cuijpers

Tekst & Design

Louanne beweegt zich door het leven als een bezige bij. Na haar opleiding Media College, rond ze dit jaar haar opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam af. Met haar energie en creativiteit weet ze als geen ander hoe ze een merk online moet promoten. En met haar grafische achtergrond én haar vlotte pen, heeft ze de ideale combinatie om onze klanten te laten sprankelen in de media.

Lucie ter Brake

Lucie ter Brake

Brandmanager

Lucie is gek op een dynamische werkomgeving en contact met collega’s. De functie als Brandmanager, waarbij ze de verbindende schakel is, zorgt ze ervoor dat het hele plaatje klopt voor de klant. Van planning tot eindresultaat. Leuk weetje: hiernaast is ze bezig met een opleiding om juf te worden. Dit wil ze in de toekomst natuurlijk blijven combineren met de mediabranche!