Ons team

Gerard Foekema

Gerard Foekema

Directeur

Gerard is een creatieve ondernemer in hart en nieren. Gerard ziet veel kansen binnen Lifestyle Media Group en bouwt dit organisatorisch en strategisch uit tot een groot succes. Leuk feitje: Gerard was tot twee jaar geleden zelfstandig ondernemer in de bouwbranche en nu directeur bij Lifestyle Media Group.

Simone den Boer

Simone den Boer

Founder

Simone is het brein achter Lifestyle Media Group. Met haar creativiteit en duidelijke missie voor ogen zet Simone vele bedrijven en merken in de media, bedenkt ze unieke concepten en werkt ze samen met de grootste namen uit de online- en printmedia. Simone haar ultieme relaxmoment is genieten op Ibiza met haar gezin.

Daphne Meulenbroek

Daphne Meulenbroek

Projectmanager

Zeg je levensgenieter, dan zeg je Daphne. Daphne is een echte doorzetter en zet zich elke dag meer dan 100% in om de juiste match te maken met het bedrijf/lifestylemerk en het medium. Ze bedenkt de leukste PR en Marketing acties voor de klant. Ze gaat vele samenwerkingen aan met bloggers, lifestyle magazines en netwerkt erop los!

Marian de Boom

Marian de Boom

Accountmanager

Marian haar roots liggen in Rotterdam. Met haar mentaliteit ‘’geen woorden maar daden’’ komt zij na wat ze afspreekt, denkt ze mee met de klant, is ze zorgvuldig en altijd eerlijk. Als accountmanager attendeert ze bestaande en potentiële relaties op media-uitingen om zo wederzijdse tevredenheid te realiseren.

Carla Krvavac

Carla Krvavac

Projectmanager

De vrolijkheid van Carla hoor je door elk telefoontje. Altijd behulpzaam en de wensen van de klant staan bij haar écht op nummer 1. Met haar achtergrond bij JAN magazine en Ouders van Nu is deze functie op haar lijf geschreven. Het eindresultaat in het magazine geeft haar een enorme kick en een flinke dosis enthousiasme.

Lois Niekel

Lois Niekel

Accountmanager

Hoor je iemand zingen op kantoor? Dan hoor je Lois! Lois is altijd vrolijk en bezig met dansen en zingen. Ze is een echte doorzetter. Daarnaast vindt ze het leuk om op de hoogte te zijn van nieuwe trends en op deze manier de klant te matchen met een brand. Lois is erg creatief en ontdekt de nieuwste en leukste hotspots.

Lucie ter Brake

Lucie ter Brake

Projectmanager

Een goede communicatie met collega's, redactie en vormgeving is de sleutel tot succes voor Lucie, daarom staat samenwerken ook op nummer één en is zij een kei in elkaar motiveren. Dankzij haar enthousiaste en creatieve houding kan Lucie de klant op elk gebied gericht advies geven om kwaliteit van het eindproduct te garanderen.

Louanne Cuijpers

Louanne Cuijpers

Tekst & Design

Louanne (onze Noodle-freak) is student Mediamanagement en bij Lifestyle Media Group ondersteunt zij de afdeling Tekst & Design. Ze vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn en haar hart ligt bij grafische vormgeving. Vanwege een dubbele stage blijft zij gelukkig voorlopig nog bij ons!

Alicia Tough

Alicia Tough

Trendwatcher

Alicia is als trendwatcher altijd op zoek naar de nieuwste producten en hotspots. Zij matcht deze brands met de juiste mediadoelgroep. Daarnaast is Alicia erg creatief en denkt mee over diverse thema's. Ze is momenteel nog druk bezig met het afronden van de opleiding Trendwatching en Conceptontwikkeling in Tilburg.