Ons team

Gerard Foekema

Gerard Foekema

Directeur

Gerard is een creatieve ondernemer in hart en nieren. Gerard ziet veel kansen binnen Lifestyle Media Group en bouwt dit organisatorisch en strategisch uit tot een groot succes. Leuk feitje: Gerard was tot twee jaar geleden zelfstandig ondernemer in de bouwbranche en nu directeur bij Lifestyle Media Group.

Simone den Boer

Simone den Boer

Founder

Simone is het brein achter Lifestyle Media Group. Met haar creativiteit en duidelijke missie voor ogen zet Simone vele bedrijven en merken in de media, bedenkt ze unieke concepten en werkt ze samen met de grootste namen uit de online- en printmedia. Simone haar ultieme relaxmoment is genieten op Ibiza met haar gezin.

Carla Krvavac

Carla Krvavac

Media adviseur

De vrolijkheid van Carla hoor je door elk telefoontje. Altijd behulpzaam en de wensen van de klant staan bij haar ├ęcht op nummer 1. Met haar achtergrond bij JAN magazine en Ouders van Nu is deze functie op haar lijf geschreven. Het eindresultaat geeft haar een enorme kick en een flinke dosis enthousiasme.

Lois Niekel

Lois Niekel

Media adviseur

Hoor je iemand zingen op kantoor? Dan hoor je Lois! Lois is altijd vrolijk en bezig met dansen en zingen. Ze is een echte doorzetter. Daarnaast vindt ze het leuk om op de hoogte te zijn van nieuwe trends en op deze manier de klant te matchen met een brand. Lois is erg creatief en ontdekt de nieuwste en leukste hotspots.

Louanne Cuijpers

Louanne Cuijpers

Tekst & Design

Louanne (onze Noodle-freak) vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn met beeld en tekst. Haar hart ligt niet alleen bij grafische vormgeving maar ook bij het blij maken van de klant met een mooi geschreven blogitem of plaatsing in een magazine. Vanwege een dubbele stage blijft zij gelukkig voorlopig nog bij ons!