Ons team

Gerard Foekema

Gerard Foekema

Directeur

Gerard is een creatieve ondernemer in hart en nieren. Gerard ziet veel kansen binnen Lifestyle Media Group en bouwt dit organisatorisch en strategisch uit tot een groot succes. Leuk feitje: Gerard was tot twee jaar geleden zelfstandig ondernemer in de bouwbranche en nu directeur bij Lifestyle Media Group.

Simone den Boer

Simone den Boer

Founder

Simone is het brein achter Lifestyle Media Group. Met haar creativiteit en duidelijke missie voor ogen zet Simone vele bedrijven en merken in de media, bedenkt ze unieke concepten en werkt ze samen met de grootste namen uit de online- en printmedia. Simone haar ultieme relaxmoment is genieten op Ibiza met haar gezin.

Marian de Boom

Marian de Boom

Media adviseur

Marian haar roots liggen in Rotterdam. Met haar mentaliteit ‘’geen woorden maar daden’’ komt zij na wat ze afspreekt, denkt ze mee met de klant, is ze zorgvuldig en altijd eerlijk. Als accountmanager attendeert ze bestaande en potentiële relaties op media-uitingen om zo wederzijdse tevredenheid te realiseren.

Carla Krvavac

Carla Krvavac

Media adviseur

De vrolijkheid van Carla hoor je door elk telefoontje. Altijd behulpzaam en de wensen van de klant staan bij haar écht op nummer 1. Met haar achtergrond bij JAN magazine en Ouders van Nu is deze functie op haar lijf geschreven. Het eindresultaat geeft haar een enorme kick en een flinke dosis enthousiasme.

Lois Niekel

Lois Niekel

Media adviseur

Hoor je iemand zingen op kantoor? Dan hoor je Lois! Lois is altijd vrolijk en bezig met dansen en zingen. Ze is een echte doorzetter. Daarnaast vindt ze het leuk om op de hoogte te zijn van nieuwe trends en op deze manier de klant te matchen met een brand. Lois is erg creatief en ontdekt de nieuwste en leukste hotspots.

Louanne Cuijpers

Louanne Cuijpers

Tekst & Design

Louanne (onze Noodle-freak) vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn met beeld en tekst. Haar hart ligt niet alleen bij grafische vormgeving maar ook bij het blij maken van de klant met een mooi geschreven blogitem of plaatsing in een magazine. Vanwege een dubbele stage blijft zij gelukkig voorlopig nog bij ons!

Alicia Tough

Alicia Tough

Trendwatcher

Alicia is als trendwatcher altijd op zoek naar de nieuwste producten en hotspots. Zij matcht deze brands met de juiste mediadoelgroep. Daarnaast is Alicia erg creatief en denkt mee over diverse thema's.