Over ons

Waarom Lifestyle Media Group?

Groot mediabereik met een kleiner mediabudget. Dat klinkt voor veel kleine bedrijven in de mode, beauty, kids, cultuur, food, travel, health, wellness of de woonwereld als een droom die onbereikbaar lijkt. Toch is dit juist wat Lifestyle Media Group mogelijk maakt: samen met jou zetten we die eerste stappen naar media-aandacht via de volgende vier diensten:

  • Print – Jouw bedrijf in landelijke magazines. Vergoot je naamsbekendheid!
  • Online – Jouw bedrijf uitgelicht bij dé lifestyle bloggers en online magazines. Versterk je SEO!
  • Crossmedia – Pak het groots aan met een crossmediale campagne. Verhoog je conversie!
  • Design & Tekst – Zet je bedrijf sterk in de markt met een krachtige uitstraling. Droom groots!

Hoe het allemaal begon

Lifestyle Media Group, voorheen SDB Media, is opgericht in 2010 door Simone den Boer aan de keukentafel. Simone had al veel ervaring met het werken in de mediabranche, o.a. bij Flair als commercieel projectredacteur. Tijdens haar tijd bij Flair merkte zij al gauw een veelvoorkomende vraag op: ‘hoe krijg ik, als bedrijf met een kleiner mediabudget, ook de kans om in de grote media te komen?’. Met dat idee ontstond Lifestyle Media Group, waar bedrijven met een kleiner mediabudget óók een groot bereik kunnen realiseren.

Een unieke formule voor elk budget

Dankzij langdurige samenwerkingen met grote uitgevers (meer dan 7 jaar!) én groot inkoop, heeft Lifestyle Media Group een unieke positie weten te creëeren om plaatsingen in landelijke magazines tegen een toegankelijk tarief aan te bieden. Voor € 450 sta je al in een magazine als Grazia, terwijl dat normaal tot duizenden euro’s oploopt. Dankzij Simone haar steady netwerk en de ijzersterke formule, groeit Lifestyle Media Group nog steeds. Elk jaar breiden onze huidige mediapartners hun mogelijkheden uit en komen er nieuwe mediapartners bij, ook op online gebied.

 Lifestyle Media Group staat voor:

  • Tailormade: We kijken kritisch welk medium het beste bij jouw bedrijf of merk past.
  • Effectief: Alle content die wij creëren heeft waarde voor de lezers van het medium.
  • Allround: We kijken naar online- én printmedia voor het beste resultaat.
  • A-kwaliteit: Beeld, vormgeving en tekst moeten naadloos bij elkaar passen en van de hoogste kwaliteit zijn.
  • Beleving: We doen er alles aan om jouw bedrijf of merk tot (be)leven te brengen!
  • Betrouwbaarheid: Al onze diensten werken complementair. Wij werken met vaste tarieven en zonder contracten, je zit dus nergens aan vast. Op deze manier kun je altijd zelf aangeven wanneer, hoe vaak en welk medium je wilt inzetten om jouw doelgroep te bereiken.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend media advies aan en kijk hoe we jou kunnen ondersteunen op gebied van print, online, crossmediaal en tekst & design.