Over ons

Wij laten merken sprankelen in het hart van hun doelgroep met spot on media advies.

Lifestyle Media Group is er voor de merken die in de spot light willen staan! Zich willen zich laten zien in de grootste magazines en bij de influencers met de juiste volgers. Voor veel merken lijkt dit een onbereikbare en geldverslindende wereld. Lifestyle Media Group bewijst het tegenovergestelde. Door onze langdurige samenwerkingen met uitgevers en door slim in te kopen kunnen onze klanten voor een kleiner mediabudget een groot mediabereik realiseren.

Lifestyle Media Group zorgt voor zichtbaarheid in meer dan 150 online en offline kanalen, zoals &C, Grazia, VT Wonen, Flair, Elsevier Weekblad, NU.nl, Kindermusthaves.nl, Vriendin.nl etc.

Samen met jou zetten we die eerste stappen naar hetgeen wat onmogelijk lijkt. Een grotere naamsbekendheid, vindbaarheid, groei en conversie. Lifestyle Media Group helpt bij het uitrollen van een effectief mediaplan.

Hoe het allemaal begon

Lifestyle Media Group is opgericht in 2010 door Simone den Boer aan de keukentafel. Na haar 7 jaar werkervaring bij Sanoma als projectmanager, marketeer en commercieel redacteur bij o.a. tijdschrift Flair creëerde zij haar visie: ‘Het voor iedereen mogelijk maken om zichtbaar te zijn in het hart van zijn doelgroep, ook voor merken met een kleiner mediabudget’.


Een unieke formule voor elk budget

Dankzij langdurige samenwerkingen met grote uitgevers (meer dan 7 jaar!) én groot inkopen, heeft Lifestyle Media Group een unieke positie weten te creëeren om plaatsingen in landelijke magazines en op vele websites tegen een toegankelijk tarief aan te bieden. Voor € 375 sta je al in een magazine als Marie Claire, terwijl dat normaal tot duizenden euro’s oploopt. Dankzij Simone haar steady netwerk en de ijzersterke formule, groeit Lifestyle Media Group nog steeds. Elk jaar breiden onze huidige mediapartners hun mogelijkheden uit en komen er nieuwe mediapartners bij, ook op online gebied.

Lifestyle Media Group staat voor

  • Tailormade: We kijken kritisch welk medium het beste bij jouw bedrijf of merk past.
  • Effectiviteit: Alle content die wij creëren heeft waarde voor de lezers van het medium.
  • Allround: We kijken naar online- én printmedia voor het beste resultaat.
  • A-kwaliteit: Beeld, vormgeving en tekst moeten naadloos bij elkaar passen en van de hoogste kwaliteit zijn.
  • Beleving: We doen er alles aan om jouw bedrijf of merk tot (be)leven te brengen!

Plan een gratis advies gesprek van 30 minuten met ons in.