Ben jij op zoek naar de meest geschikte manier van adverteren voor jouw bedrijf? Denk dan eens na over branded content!

Brandend content is een verpakte vorm van marketing, waarbij je een commerciële boodschap in een redactioneel artikel verstopt. Bij deze vorm van content draait het om je bekendheid en merkimago. Met de tijd zijn consumenten steeds kritischer geworden in wat zij willen lezen, horen of zien. Commerciële boodschappen zonder inhoud worden automatisch weg gefilterd door de consument. Verhalen die een oplossing bieden, motiveren of gewoon leuk zijn om te lezen laten juist wel een indruk achter.

Val op bij de consument

In deze tijd kan je jouw verhaal met een klik op de knop delen met wel miljoenen mensen. Maar het is goed om te onthouden dat je niet de enige bent die dit doet. Met het dagelijks grote aanbod aan reclame en informatie worden consumenten overspoeld. Om tussen al deze content alsnog op te vallen bij de consument, biedt branded content de oplossing. Door een informatief, motiverend of interessant verhaal om je merk of product heen te vormen, zorg je dat jouw advertentie beter terecht komt bij jouw doelgroep. Kortom: branded content is de perfecte manier om meer bekendheid op een authentieke en relevante manier voor jouw merk of product te creëren.

In het kort

  • Branded content gebruik je om meer naamsbekendheid of een beter merkimago op te bouwen.
  • Een betere bekendheid bouw je niet in 1 keer op, dus ook niet met 1 artikel. Bij branded content denk je aan de lange termijn. Door het publiceren van branded content op de lange termijn bouw je herkenning bij de consument.
  • Weet vóór het maken van branded content wie jouw doelgroep is en waar je deze doelgroep mee kan helpen of amuseren.

Hoe wij jou hierbij kunnen helpen

Ben jij opzoek naar meer bekendheid onder jouw doelgroep? Wij hebben verschillende online en offline mediapartners die dit voor jou kunnen realiseren. Onze bloggers kunnen een branded content artikel in samenwerking met jou publiceren, hierbij zorgen wij ervoor dat het artikel altijd in de tone of voice van de blogger wordt geschreven of herschreven. Dit bieden wij al aan vanaf € 150,-.  Bij onze aangesloten magazines leveren wij altijd pagina’s aan die zijn opgemaakt in de redactionele stijl van het magazine en met oog op het thema van de editie. Dit bieden wij al aan vanaf € 350,-.

Extra tip: wij hebben verschillende bloggers in ons online portfolio die gespecialiseerd zijn in SEO. Zo kan je jouw naamsbekendheid en SEO-positie in één klap verhogen.

Laat een reactie achter